3r concurs de danses catalanes a Prada de Conflent

Dimecres, 28 novembre 2018

19 de maig de 2019 a les 15h a Prada de Conflent

REGALMENT DEL CONCURS DE DANSES CATALANES

Artícle 01: El concurs està obert a tots els Esbarts de la Catalunya Nord i Sud, i als grups de la Federació d’Esbarts del Rosselló.

Artícle 02: El nombre d’Esbarts participants per a aquest concurs està limitat a 10.

Artícle 03: El nombre de dansaires de cada Esbart haurà de ser d’un mínim de 2 fins a 24.

Artícle 04: Els Esbarts hauran de presentar dues danses; una de ritme lent i una altra de ritme més ràpid.

Artícle 05: El temps per cada Esbart serà de 10 minuts (incloses les dues danses i les presentacions).

Artícle 06: El jurat estarà format per cinc persones.

Artícle 07: El jurat tindrà un formulari de puntuacions que va de 0 a 10 punts per cada un dels criteris de valoracio, que seran: el vestuari, la coreografia, la tècnica i l’harmonia (en aquest apartat, els esbarts que tinguin menys de 8 dansaires tindran un màxim de 5 punts).

Artícle 08: La puntuació tècnica es guardarà en secret. Si dos grups tenen els mateixos resultats per a la primera posició, serà la notació tècnica més alta la que decidirà el guanyador.

Artícle 09: Hi haurà 3 premis: el primer premi serà de 500 euros, el segon i el tercer seran trofeus i records de la Vila de Prada.

Artícle 10: Per participar-hi, els grups han d’enviar un correu electrònic a federaciodesbarts@gmail.com, amb la descripció de la colla, el nombre de dansaires i un vídeo d’una dansa que no sigui cap de les que presentaran al concurs.

Artícle 11: Com que el nombre de grups està limitat a 10, si hi ha més inscripcions es farà una selecció per escollir els participants. Es tindrà en compte el dia de recepció del vídeo i de la ins- cripció dels grups. L’últim dia per enviar la vostra candidatura és el 31 de gener de 2019.

Artícle 12: Els grups seleccionats seran informats per correu electrònic el dia 15 de feber de 2019. En aquest moment es demanarà el nom de les danses que es presentaran i un comentari breu sobre cada una. Les músiques es poden portar en una memòria USB o en CD.

Artícle 13: El desplaçament i el dinar aniran a càrrec dels grups participants.