Notícies

» Divendres, 15 desembre 2017

Hola gent dels esbarts. Aprofito aquest canal per fer-vos coneixedors d'una iniciativa: el proper 20 de gener farà 50 anys que al Liceu es va estrenar la coreofrafia "Marina" d'Albert Sans.

» Dijous, 14 desembre 2017

Del 25 al 28 de gener, l'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya amb col·laboració amb Adifolk, organitza la segona edició del Som Cultura Popular, el fòrum que pretén viure la cultura en primera persona, explicar-la al nostre entorn més proper i re

» Dissabte, 2 desembre 2017

L'esbart Mestres del Gai Saber de Mataró ha editat el llibre "El somni de la Teresa", conte que explica el ball de gitanes de Mataró.

» Dissabte, 2 desembre 2017

XV. TROBADA D’ESBARTS MEMORIAL JORDI TORRES
DISSABTE DIA 2 DE DESEMBRE DEL 2017 A LES 18:00 h.
LLOC: TEATRE DE SARRIÀ
CARRER DEL PARE MIQUEL DE SARRIÀ, 8.
ENTRADA LLIURE APORTACIÓ VOLUNTÀRIA A BENEFICI DE
LA MARATÓ DE TV3 PER LES MALALTIES INFECCIOSES.

» Dissabte, 2 desembre 2017

El 19 de novembre, una bona colla de balladors de molts i diferents esbarts es van aplegar a diferents punts de Catalunya, per ballar. Per demostrar que "ballem per ser lliures" i que cadascú de nosaltres no serà lliure mentre no ho siguin tots i cadascun del ciutadans del nostre país.

» Dissabte, 2 desembre 2017

El mes de febrer començarà un curs dirigit a mestres de grups infantils d'esbarts dansaires.

El curs serà eminentment pràctic. Es realitzarà a Rubí els dissabtes al matí, de 10 a 2. Contempla la visita a un esbarts. Total: 30 hores.

Els contiguts dels curs:

Cos

» Diumenge, 26 novembre 2017
El passat divendres 17 de novembre de 2017 es celebrà l’assemblea general extraordinària de l’Esbart Egarenc del Social.
En aquesta assemblea, vaig donar per acabada la meva etapa al capdavant de l’esbart, una etapa plena i enriquidora en la que afortunadament he conegut molta i molt
» Diumenge, 26 novembre 2017

L’Equip de comunicació Ens de l’Associacionisme Cultural Català ens aporta una nova píndola formativa: Fer un bon dossier de patrocini. Esperem que sigui del vostre interès.

 

» Dimecres, 22 novembre 2017

El 22 de Novembre de 19h a 21h, a la Fundació Bosch i Cardellach de Sabadell. Conferència: "Les danses vives del Vallès", a càrrec de Tomàs Manyosa. El preu és de 5 euros, 3 euros pels jubilats i gratuït pels mestres.

» Dimecres, 22 novembre 2017

El 22 de novembre, de 19 a 21h. Centre d'estudis Molletans. Conferència: "Carnaval al Vallès, ball de gitanes i altre pervivències", a càrrec de Jaume Noró, a Mollet del Vallès. El preu és de 5 euros, 3 euros pels jubilats i gratuït pels mestres.

Pàgines