TALLER DE DANSA I XOCOLATADA D’INICI DE CURS DE L'ESBART SABADELL DANSAIRE

Diumenge, 23 setembre 2018

El dissabte 22 de setembre, al pati de Sabadell Cultura hem convocat a tots els dansaires del grup d’infantils i a tots els veïns de l’entitat. Aquesta darrera setmana hem passat per totes escoles del barri i hem repartit un díptic on s’informava que es feia un taller de dansa i una xocolatada per a tots els nens i nenes que volguessin venir a ballar. També hem passat per totes les cases veïnes i els hem deixat informació de l’acte.

Tot aquest esforç s’ha vist recompensat amb una important assistència. Han vingut nens i nenes de totes les edats i tant ells com els seus pares han participat activament en el taller. Tothom s’ha pogut posar una faixa, espardenyes o picarols i han pogut aprendre, entre d’altres, el Patatuf de Pons, el Ball Francès d’Enviny o el vals-jota del Ball de la bola de Sabadell.

Amb totes aquestes danses hem obert la gana per la xocolata i la coca que hi havia preparada.

I a partir del proper dissabte comencen els assajos del grup d’infantil, tots els dissabtes d’ 11 a 1. Durant aquestes dues hores s’ensenyaran danses i cançons tradicionals i també es farà una introducció a la música, amb instruments, perquè vagin aprenent a fer ritmes i a escoltar la música.