Conferència (re)cordar lligams

Dijous, 24 març 2022
hora: 
22:00
a càrrec de Lluís Calduch Ramos
Esbart Rocasagna de Gelida
Lloc: 
Centre Cultural Municipal
Població: 
Gelida
Preu: 
0

(re)cordar lligams
Recordar d’on venim i quins són els nostres orígens és fer present la nostra història. Conèixer les persones que han fet de la dansa catalana d’arrel la seva dèria i passió ens permet estirar fils, anar cordant i estrènyer els nostres vincles...al cap i a la fi, enllacem aquests lligams per anar teixint les vides de les dones i dels homes que fan de la dansa catalana una manera de viure.

LLUÍS CALDUCH RAMOS (1955)
Mestre i coreògraf
Inicia la seva activitat l’any 1962 a l'Esbart Ciutat Comtal, des de l’any 1979 fins el 2016 n’assumeix la direcció artística i coreogràfica.
Al llarg de la seva trajectòria ha col·laborat i ha treballat amb mestres i coreògrafs de dansa catalana. Ha produït espectacles per a l’Esbart Ciutat Comtal i ha creat més de vuitanta coreografies, tant per a l’Esbart Ciutat Comtal com per a d’altres. Com a mestre de dansa catalana ha impartit nombrosos tallers per diversos esbarts, pel FESCAT, per l’ÉSDANSA i pels Casals Catalans del Con Sud d’Amèrica.
Actualment és el director del Retaule de Santa Tecla de Tarragona i de l’espectacle EULÀLIA de l’Esbart Ciutat Comtal, ambdós es representen cada any a les Catedrals de Tarragona i Barcelona respectivament.