Dansòmetre 2024. Festival de Dansa de Vilafranca del Penedès

Dijous, 25 abril 2024
fins a: 
Dilluns, 29 abril 2024
hora: 
18:00
Esbart Rocasagna i altres
Lloc: 
Diversos espais
Població: 
Vilafranca del Penedès
Preu: 
Diversos preus
El Festival de Dansa de Vilafranca Dansòmetre reuneix el Dia de la Dansa al carrer per part de les escoles de dansa de Vilafranca i els espectacles professionals d’aquesta disciplina que se celebren a la vila al voltant del Dia Internacional de la Dansa, celebrat arreu del món el 29 d’abril de cada any.
La programació d’aquesta setena edició començarà el dijous 25 amb les actuacions al carrer de les escoles de dansa locals: Escola de dansa Assumpta Trens, Més Gimdans, escola de dansa i gimnàstica, escola de dansa CAS, associació Cascavells Vilafranca del Penedès, Escola Montagut i Golden Dance Lab. En acabar, tindran lloc els actes de cloenda de dues companyies residents de l’espai de dansa de l’espai Jove La Nau de Vilafranca del Penedès, Cia. Sempre i Cia. Andròmina, que seran itinerants amb final a la plaça Jaume I.
El coreògraf convidat d'aquesta 7a edició és Quim Bigas, que el divendres 26 d'abril ens oferirà una conferència interactiva i un taller participatiu entorn ERA de l'Esbart Rocasagna de Gelida. 
Activitat gratuïta. Inscripcions a: https://forms.gle/fPYSB4SrMbmLQ1og6
El 27 d'abril, a 2/4 de 9 del vespre i al Teatre Casal (Rambla de Nostra Senyora, 37), podreu veure l'espectacle Ræpte de l'Esbart Manresà.
Podrem veure ERA de l'Esbart Rocasagna de Gelida el dilluns 29 d'abril a les 19h a la Plaça de la Vila.
També comptarem amb l'espectacle de dansa familiar EL MEU MONSTRE de Las dueñas del balón i de CITA A CEGUES de Sol Picó i Marco Mezquida.
Més informació a: