DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA A FIGUERES!

Diumenge, 28 abril 2024
fins a: 
Diumenge, 28 abril 2024
hora: 
10:30
Esbart Dansaire Figueres
escoles La Nau Oliva, Art&Dance, Pilar Sánchez, Marta Coll, Àngels Ballart i Projecte Dansa, dansa tradicional colombiana Aires de mi tierra, Cia. Element
Lloc: 
Diversos espais
Població: 
Figueres
Preu: 
Gratuït
CELEBRA EL DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA A FIGUERES!
10.30 h (Plaça Josep Pla) i 12 h (Rambla): Mostra de dansa a càrrec de les escoles La Nau Oliva, Art&Dance, Pilar Sánchez, Marta Coll, Àngels Ballart i Projecte Dansa. 
13 h (Rambla): Mostra de dansa de l’Esbart Dansaire Figueres de la Societat Coral Erato i el grup de dansa tradicional colombiana Aires de mi tierra.
15.30 h i 16.30 h (Teatre Municipal el Jardí): Workshops de dansa contemporània per a estudiants d’escoles de dansa de Figueres amb Kiko López, nivell 1 i 2. Més informació a did23figueres@gmail.com 
17 h (Aula de teatre, Teatre Municipal el Jardí):  Taller d’iniciació a la dansa a càrrec de Cia. Element, membre de la Federació d’Arts Escèniques de Figueres. Inscripció gratuïta a través de figueresaescena@figueres.org o al 972 501 911.
19 h (Plaça Josep Pla): Lectura del Manifest del Dia Internacional de la Dansa a càrrec d’Agitart i representació de l’espectacle Lo que los árboles no cuentan de Kiko López i Héctor Plaza.