ÉSDANSA 2024

Dilluns, 19 agost 2024
fins a: 
Diumenge, 25 agost 2024
hora: 
18:00
Del 19 al 25 d'agost se celebrarà la 42ena edició
Diversos esbarts
Lloc: 
Diversos espais
Població: 
Les Preses
Preu: 
Diversos preus
ÉSDANSA és el festival de la dansa d’arrel tradicional, amb aquest ÉS en present d’indicatiu davant de dansa, i és que entenem la dansa d’arrel tradicional de present, per ser ballada i ser creada, avui.
Per ser ballada avui, desplegant un seguit de línies de programació amb la voluntat de provocar que es balli. Una gran part de la graella és formativa i participativa, on l’espectador deixa de ser precisament espectador i passa a ser ballador. D’aquesta voluntat neix el Campus Ésdansa’T, els tallers de dansa tradicional del festival, que aglutina tota la programació de formació tant per a infants com per a adults.
Com a motor creatiu, amb una altra gran part de la programació com a motor per a la creació i producció de noves propostes que parteixin de la tradició i del llenguatge de la dansa catalana d’arrel tradicional.
I és que Ésdansa balla, i convida a ballar, entorn dels 360° de la dansa d’arrel tradicional, des de les danses vives que es ballen a la plaça, passant pels treballs dels esbarts i els moviments amateurs, fins a arribar al sector professional de la dansa que beu de la tradició i l’arrel tradicional per crear.
DEL 19 AL 25 D’AGOST DE 2024 SE CELEBRARÀ LA 42a EDICIÓ. Més informació a: https://esdansa.cat/