Jota de la Vall d'Uixó a Tarragona

Dissabte, 22 abril 2023
hora: 
10h
Taller per aprendre repertori
Lloc: 
Plaça Prim 6 (tocant a l'església de Sant Joan)
Població: 
Tarragona
Preu: 
Gratuït membres Federació (cal inscripció prèvia)
Durada: 
2 hores
Com sabeu des de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires organitzem, periòdicament, un taller que anomenem "Per ampliar repertori".
La intenció del taller és el d'ensenyar alguna dansa poc coneguda, poc representada, però d'interès. D'aquesta manera els esbarts podeu, si voleu, incorporar-la al vostra repertori i, així, anar-lo ampliant.
Ara us proposem aprendre la Jota de la Vall d'Uixó.
A partir de la música de la jota "Vallera vella", l'ALfons Bermejo va crear aquesta coreografia que va anomenar Jota de la Vall d'Uixó. Aquest ball forma part de l'espectacle "Passatge valencià" que va estrenar l'Esbart Joventut Nostra l'any 1992.
La instrumentació és del mestre Jesús Ventura i Bernet i, segons reconeixia ell mateix, és una de les més brillants que ha fet.
Pot ser una bona ocasió d'ampliar el vostre repertori amb un ball atractiu amb una música molt impactant i pràcticament inèdit.
El tallers són gratuïts pels membres d'Esbarts Federats. Per altres dansaires: 15€. Als assistents se'ls facilitarà la música i un vídeo per recordar els passos de la dansa.
Per inscriure's ompliu aquest formulari.