Lliurament dels Premis "Capital de la Sardana" 2023

Dissabte, 16 desembre 2023
hora: 
17:30
Lloc: 
Teatre Auditori de Sant Cugat
Població: 
Sant Cugat
Preu: 
Gratuït

Sant Cugat del Vallès és la Capital de la Sardana 2023, i ho celebra amb una quarantena d'activitats que arrencaven amb l'acte de proclamació de la ciutat com a capital sardanista el 18 de març.

El dissabte, 16 de desembre, es farà la Presentació de la Guia Sardanista 2024 i el lliurament dels Premis "Capital de la Sardana" al Teatre-Auditori de Sant Cugat.

En aquesta edició, el jurat dels Premis Capital de la Sardana distingeixen amb 3 medalles al mèrit a persones que han destacat dins el seu camp d'acció: la Dansa, la Música i la Sardana. La medalla al mèrit de la dansa 2023 és per a Tomàs Manyosa Ribatallada, director artístic durant molts anys de l'Esbart Sabadell Dansaire. 

La medalla al mèrit musical ha estat per Martí Camós i Segura i la medalla al mèrit Sardanista per en Jaume Nonell i Juncosa. A més, el grup The Tyets rebrà un dels Premis a Iniciatives Renovadores per la seva cançó CotixCoti que combina el reggaeton amb la sardana juntament amb la sonoritat de la cobla, i que ha suposat un fenomen musical sense precedents entre la joventut. Els dos joves recolliran el seu premi i alhora oferiran una actuació en directe amb la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona.

L'acte serà a les 17.30 hores, en un acte organitzat per la Confederació Sardanista de Catalunya. 

Podeu trobar més informació i les entrades (gratuïtes) en aquest enllaç: https://tasantcugat.cat/programacio/espectacle/premis-capital-de-la-sardana-amb-the-tyets-2