N9U

Dissabte, 4 juny 2022
fins a: 
Dissabte, 4 juny 2022
hora: 
12:00
Esbart Sant Martí de Barcelona
Lloc: 
Teatre Condal
Població: 
Barcelona
Preu: 
10€

Espectacle de dansa de creació des de l’arrel on es fusiona la contemporaneïtat amb la tradició.

Surts del ventre de la mare, encara no has obert els ulls i ja reps informació que et condiciona. Un n9u món està per descobrir. Els pares i mares, els formadors i formadores i la societat en general tenim el deure de la responsabilitat cap aquest nadó perquè rebi una formació, lliure i plena. Donem eines perquè, quan comenci a caminar tingui uns valors a on poder sostenir-se. Esperit crític, aprendre a compartir, a tolerar, a respectar i sobretot a estimar i a obrir bé els ulls per tenir una mirada que englobi 360º per engolir en cada moment tot el que li vingui de n9u.

N9U proposa un viatge per l’aprenentatge, des de l’arrel i la terra, creixent amb força i vivint cada instant, perquè tot allò que ens vingui de n9u, no ens faci mai por. És també una manera de fer, de treballar en grup i en equip. Com en l’era de la individualització de l'ésser humà, nosaltres volem fer valdre la necessitat, cada vegada més forta de compartir per créixer i respectar per ser respectat d'aquesta manera ens adonarem que només produint en equip és com podem enfrontar-nos als nous reptes que durant la vida ens anirem trobant.

N9U és un camí, un camí que comences sol, però que només acompanyat agafarà tot el sentit. N9U és un camí de vida cap a la descoberta.