Què fem quan fem?

Dissabte, 4 març 2023
hora: 
11h
Arriba la tercera edició del Més que dansa organitzat per l'Esbart Sant Martí de Barcelona.
Organitza: Esbart Sant Martí de Barcelona
Lloc: 
Espai Alchemika de Barcelona (C/ Sant Antoni Maria Claret 358)
Població: 
Barcelona
Preu: 
Entrada lliure

El Més que dansa és una trobada on tothom que ho vulgui pot venir a escoltar, xerrar, debatre i intercanviar opinions sobre una qüestió concreta que es presenta a cada trobada. 

Per aquesta ocasió comptarem amb la ponència del folklorista, escriptor, dinamitzador social, educador social i activista en el món festiu,  AMADEU CARBÓ I MARTORELL. 

La trobada tractarà la implicació que tenim les entitats de cultura popular i més concretament els esbarts, amb els nostres veïns i veïnes. Què fem quan fem? 

Què fem per al barri, poble o ciutat al qual pertanyem?, quin és el nostre paper?, quina implicació tenim i de quina manera en la societat i el territori?, quines repercussions obtenim?, com tractem i ens tracten les institucions?, com podem involucrar-nos més?, on errem? 

Aquestes i d'altres preguntes seran l'eix en qüestió de la trobada que pretén obrir un debat on poder trobar els punts dèbils i cercar com millorar-los. 

L'acte constarà d'una ponència de 40 minuts i posteriorment un col·loqui. 

No cal entrada, però agraïm confirmació prèvia d'assistència a l'acte a través d'aquest correu: esbartsantmartibcn@gmail.com

Imatge aleatòria