Sabadell Dansa

Dijous, 4 maig 2023
fins a: 
Diumenge, 7 maig 2023
hora: 
21:00
Unes jornades plenes d’activitats, tallers i coreografies per celebrar el Dia Internacional de la Dansa
Esbart Sabadell Dansaire i diverses entitats i escoles de dansa de Sabadell
Lloc: 
Pl del Dr. Robert i altres espais de la ciutat
Població: 
Sabadell
Preu: 
Gratuït

L'Esbart Sabadell Dansaire participa activament en el Dia Internacional de la Dansa a Sabadell.

Sabadell Dansa, les jornades per celebrar el Dia Internacional de la Dansa, aproparan al públic les coreografies i els balls de les escoles de dansa i entitats de la ciutat. Tot i que el dia oficial és el 29 d’abril, la celebració a la ciutat tindrà lloc del dijous 4 fins al diumenge 7 de maig. La Taula sectorial de Cultura de Dansa, formada per les escoles de dansa i liderada per les entitats Petit Món, Biart i Associació Contemporània, es farà càrrec de la celebració. 

La celebració començarà el dijous 4 de maig, a les 21 h, amb una mostra de vídeo-dansa a l’EstruchBar (Sant Isidre, 140). L’endemà, el divendres 5, l’Estruch (Sant Isidre, 140) acollirà el taller Com revertir la sexualització en la dansa? També es faran mostres de barra clàssica al carrer, davant de les escoles de dansa KMY Studio (Sant Pere, 7), La Nau ( Sant Oleguer, 120) i Na Marta (Jovellanos, 93, local 2). 

El dissabte 6, a les 11 h, Innedit Dance Complex participarà en la Festa del Comerç Just amb una coreografia de dansa urbana, a la plaça del doctor Robert. I a la tarda, de 17 a 20 h, es duran a terme mostres i tallers participatius a les places de l’Argub i del Treball, a càrrec de les escoles de dansa i diverses entitats de la ciutat. S’inclouran tallers de danses urbanes, hip-hop, top rock, contemporània, ballet i aerosalsa, entre d’altres. 

Finalment, el diumenge 7 de maig, de 17 a 20 h, hi haurà una mostra de dansa a la plaça del doctor Robert. A les 20 h arribarà la fi de festa amb el Sarau col·lectiu, amb música en directe a càrrec de l’entitat Danses al carrer. 

Consulteu aquí el detall de les activitats.

Imatge aleatòria