XII Fira del Món Geganter - Castellterçol 2019

Dissabte, 27 abril 2019
hora: 
22:00
Espectacle "Som d'on venim"
Esbart Rosa d'Abril de Castellterçol
Lloc: 
Plaça Prat de la Riba
Població: 
Castellterçol
Preu: 
0,00€

Dins la programació de la Fira del Món Geganter, un dels actes més importants serà l'espectacle "Som d'on venim", on hi actuaràn gegants, nans, bèsties i l'esbart. L’espectacle farà un viatge per les diferents tradicions de Castellterçol que es porten a terme al llarg de l’any, incorporant diverses figures festives d’arreu del territori català.

La música anirà a càrrec de la banda “Som-hi de CaraBand”, formada per més d’una vintena de músics, els quals ens permetrà gaudir, de forma extraordinària, de la Dansa de Castellterçol, del Ball del Ciri i la sardana dels Gegants de Castellterçol a so de banda i no de cobla tal com estem acostumats.

Els nans de Castellterçol seran els encarregats de conduir el fil de l’obra que serà una mescla de teatre, dansa i música. Així doncs els sis nans, el Colèric, el Concupiscent el Sofista, l’Enamorat, el Poeta i el Savi, fent valer els seus atributs tindran l’objectiu de descobrir la història i les tradicions de Castellterçol, donant-li un punt de visat molt particular.