FESTIVAL DE DANSA INFANTIL A MARTORELLES

Dijous, 17 maig 2018

Amb TV3: programa TOTS SOM SÚPERS del Canal Súper 3.

El proper dia 16 de juny a partir de les 17h30 esdevindrà el Festival de Dansa Infantil a la plaça el.líptica de la vila Vallesana de Martorelles.
El passat any ja ens van sorprendre amb una picadeta que s’inspirava en el póker, decorant l’escenari amb cartes que simulaven el joc i que cada colla representava una.
Aquest any la inspiració prové del programa TOTS SOM SÚPERS del Club Súper 3, gràcies a la cançó del seu últim disc: tenim el poder. Els organitzadors guarniran l’escenari de la plaça el.líptica, essent un bosc – jardí i han decorat fins a 30 ceps de vinya en testos els propis balladors/es de petits, molt característics a Martorelles, demostrant que la Cultura Popular està arrelada a la terra.
Els grups participants que han confirmat la seva participació són:
• L’Esbart Rosa d’Abril de Castellterçol.
• La colla de petits de les Gitanes de Castellar.
• Colla de Petits del Ball de Gitanes de Martorelles.

Donat el ressó que s’ha fet, els organitzadors han aconseguit que un equip de tv3 confirmi que es desplaçarà al Festival per gravar la cançó tenim el poder que interpretaran els petits de Martorelles, a més s’esperen moltes més sorpresses que si les voleu descubrir, haureu d’anar a viure en directe.

Martorelles, 16 de Maig de 2018

Imatge aleatòria