40a edició de la Roda d'Esbarts Catalònia

Dimarts, 1 maig 2018

Comunicat de la Roda d'Esbarts Catalònia:
El proper setembre la Roda entrarà en la seva 40a edició, és a dir als 40 anys de la seva fundació. Per aquest motiu ens agradaria que aquesta edició fos quelcom  especial, amb una nodrida participació d'esbarts. Així, doncs, convoquem a tots els esbarts que en algun moment heu format part de la nostra entitat i us demanem que feu un esforç i us apunteu a aquesta edició que volem  que sigui especial.
Fem extensiva aquesta crida a tota la resta de esbarts infantils i juvenils del nostre país. Creiem que és una fita important que no us podeu perdre.
El calendari de la Roda s'estableix a primers d'octubre i consta d'una ballada a casa, dues actuacions fora a triar entre les que organitza cada esbart membre i la Cloenda, sempre el primer diumenge de juny.
La Cloenda de la 40a edició se celebrarà a Granollers.
Per aquest any, any especial. s'ensenyaran set balls que mai s'han fet a la Roda i que pràcticament no balla cap esbart. Per tant podreu disposar de nou repertori. De cinc d’aquestes set danses s'estan fent les instrumentacions per a cobla per fer la gravació corresponent.
Aquests balls s'ensenyaran el mes de novembre per a que  tots els esbarts els pugueu ballar a la Cloenda. Tant la gravació com la ballada de la cloenda van a càrrec de la cobla Sabadell, sota la direcció del mestre Joan Gómez, en el cas de la Cloenda també la dirigirà, a petició pròpia, el mestre Jordi Núñez.
Fem aquesta crida amb tanta anticipació perquè tingueu temps de parlar-ho entre vosaltres i la vostra junta i així al mes de setembre, quan iniciem les inscripcions, tot estigui a punt.

Per tal que ens conegueu una mica millor ens podeu visitar a www.rodaesbarstcatalonia.org. També podeu trucar al 696320724 i us explicarem tot el que calgui així com resoldrem els dubtes que pugueu tenir

Roda d’Esbarts Catalònia