50 anys fent dansa-Esbart Rocasagna

Dimecres, 1 novembre 2017
Ja s'acosta, ja ho tenim a sobre, falta un mes per la data mes esperada. El dissabte dia 2 de Gener a les 21 h en el Poliesportiu municipal  farem el Festival per celebrar els 50 anys de l'inici de l'esbart Rocasagna.
Ja hem fet algunes activitats singular dins aquest any d'aniversari. Vam començar al mes d'abril presentant tot el que volíem fer, després un Aplec de grups Infantils , un dinar popular, Ballades de Pasqua, els Festivals d'estiu, la trobada de grups juvenils, el festival Internacional Folklòric...etc i fa pocs dies una exposició fotogràfica que estarà fins a finals de desembre...., però ara ve el Festival " 50 anys fent dansa ". En aquest acte tan especial, potser el mes esperat, no només ballarem, també ens emocionarem molt, més que en cap altre actuació... 
Contem amb col·laboracions molt especials, tan de musics, com d'entitats de Gelida que no s'ho han volgut perdre,  ho farem entre totes les generacions de gent que han format i formen l'esbart  i ho viurem junts.
Estem emocionats de poder-ho oferir,tant al nostre poble com als nostres amics del mon de la dansa i d'altres àmbits artístics.
Especialment ens agradaria molt  tenir-vos amb nosaltres en aquest dia tan especial  i que puguem brindar per molts anys mes plens de dansa.
Us esperem a Gelida el dia 2 de desembre a les 21h per viure junts " 50 anys fent dansa "