7ena edició VALL DANSA

Divendres, 8 juliol 2016

Els dies 2 i 3 de juliol es va celebrar la 7ena edició de Vall Dansa, que organitza l'Esbart Eudald Coma de Ribes de Freser.

En aquesta edició 2016 van ser-hi presents:

  • Agrupació Brot deTaparera, Mallorca
  • Esbart Dansaire Sant Joan Despí
  • Hayordic Associació Cultural Armènia de Barcelona
  • Esbart Sant Jordi- Esbart Joventut Nostra
  • Esbart L'Espulsada de Premià de Dalt
  • Esbart Sant Martí de Torrelles de Llobregat

Dissabte el migdia es va fer un dinar amb tots els participants.

A la tarda a la Plaça del Mercat de Ribes de Freser, i davant de més de 200 persones, es va dur a terme l'actuació de tots els grups, amb un ample ventall de les diferents danses, tant populars com de nova creació, per part dels grups participants.

Per finalitzar l'acte van actuar el grup de menuts de l'Esbart Eudald Coma.

El vespre hi després d' haver sopat tots junts, i a la mateixa plaça del poble, hi va haver l'actuació del grup Randellaires, que ens van fer passar una molt bona estona.

Diumenge el matí tos els grups participants, a excepció de l'Esbart L'Espulsada, que tenien ballada a la seva Vila, es van traslladar el bonic poble de Pardines, situat a pocs kilòmetres de Ribes i a 1.226 metres d'altitud, on van tornar a fer una mostra de danses, totes elles de força visualitat i de molt color.

Com no podia ser d'un altra manera, aquesta edició de Vall Dansa es va acabar amb un altre dinar de germanor.

Cal felicitar a tota la gent de l'Esbart Eudald Coma per la seva magnífica organització, pel gran esforç que suposa, per cuidar-nos tant bé i per fer-nos sentir com a casa.

Moltes gràcies!!!

Joan Ramon Bernardo