Acord de col·laboració amb la Capital de la Cultura Catalana

Diumenge, 21 maig 2023
Avui, en aquest entorn provilegiat i dins la festa dels esbarts de Catalunya, ens plau anunciar que l’Obra del Ballet Popular, com històric impulsor del premis a la sardana i a la dansa, i la Federació Agrupament d’Esbarts Dansaires hem decidit crear i atorgar a partir del proper 2024 els premis Nacionals de la Dansa Tradicional. 
Premis que reconeixaran les principals i significatives activitats dels nostres esbarts, en una festa dedicada a l’àmbit de la dansa tradicional. Els Premis Nacionals de la Dansa Tradicional continuaran atorgan la Medalla al mèrit a la dansa, que enguany s’ha concedit per darrer vegada dins dels premis Capital de la Sardana. 
Els premis es concediran a la població que sigui Capital de la Cultura Catalana de l’any. Per aquest motiu, ara simbolitzarem la firma d’un conveni de col·laboració entre l’Associació Capital de la Cultura Catalana, l’Agrupament d’Esbarts Dansaires i l’Obra del Ballet Popular, on s’estableix que els Premis Nacional de la Dansa Tradicional s’otorgaran el primer dissabte de maig a la ciutat capital de la cultura. 
Firmen el conveni els presidents de les tres entitats: 
Xavier Tudela, Capital de la Cultura Catalana. Carles Majuan, Agrupament d’Esbarts Dansaires i Joan Gómez, Obra del Ballet Popular.
Imatge aleatòria