ADIFOLK - Comunicat ajornament InCulCAT 2020

Dijous, 24 setembre 2020

Hola a totes i tots:

Degut a la situació sanitària que estem vivint. Adifolk i l'Ajuntament de Capellades hem pres la decisió d'ajornar el nou esdeveniment nacional que s'havia d'estrenar aquest any, InCulCAT  - 1a Festa Infantil de la cultura popular, previst pel proper 24 d'octubre de 2020 a la Vila de Capellades.

És voluntat d'ambdues parts poder celebrar-ho el proper 2021, quan la situació de la Covid-19 ens ho permeti, amb totes les garanties de participació dels diferents àmbits infantils de la nostra cultura popular. I que els tallers per acostar tots els àmbits també es puguin celebrar amb el màxim de seguretat possible perquè tots/es ho puguem gaudir al màxim.

Tal i com estem fent en els últims comunicats, sou els primers/es en rebre la informació i avui al vespre ho enviarem als grups que havien de participar. No serà fins divendres que ho farem públic per les xarxes, per això us demanem discreció fins aquell moment per poder fer el comunicat en l'horari pactat amb l'ajuntament de Capellades.

Moltes gràcies per la comprensió i esperem que el 2021 entre tots puguem celebrar una gran festa dedicada als infants i pels infants de la nostra cultura popular!

Una abraçada!

--

 Laia Giralt Torrescasana

 Vocal Promoció i directora musical -ADIFOLK-