Apunteu-vos als cursos del Som Cultura Popular

Dimarts, 12 Gener 2016
Amics i amigues,

el Som Cultura Popular és a tocar i creiem que és molt important que conegueu que hi haurà algunes activitats que realitzarem que no podreu veure només passejant... us estem parlant dels CURSOS DE FORMACIÓ.

Una bona manera d'endinsar-nos una mica més en la gestió de les entitats, i quina millor forma que fer-no en l'entorn del Som Cultura Popular, impartits per experts i de forma totalment gratuïta?

Si creieu que a la vostra entitat no funciona de la maner més òptima o voleu canviar d'assegurança o esteu pensant en fer una campanya de micromecenatge, al Som Cultura Popular teniu una gran oportunitat!

I no patiu, el curs el pot fer qualsevol membre de l'entitat, no cal que siguin expressament persones de la junta, només cal que tinguin ganes d'aprendre i de millorar la seva entitat.

Aquest són els cursos i recorda, per apuntar-vos només cal que escriviu un correu a culturapopularbcn@gmail.comamb el nom, el número de telèfon i l'e-mail de l'interessat i l'entitat a la qual pertany.

Dissabte 23 11h. Com plantejar una campanya de Micromecenatge - Torre Jussana

12h. Les assegurances de les entitats culturals. Què cal fer i què no cal fer. Com fer-ho. - Arç Cooperativa 16h. Els vestits de la festa - Fundació Societat i Cultura

17h. Quines són les claus del bon funcionament d'una associació - Torre Jussana

18:30h. Teniu una revista? Escolteu a l'APPEC - Associació de Publicacions Periòdiques en Català

Diumenge 24

11h. Quines són les claus del bon funcionament d'una associació - Torre Jussana

12:30h Renovació a les juntes directives - Torre Jussana

Animeu-vos! Fem crèixer les entitats!

Agnès Bartolomé

Equip de Gestió Som Cultura Popular El patrimoni immaterial a Barcelona Telf.: 717.714.132