Arç oferirà formació en assegurances a les entitats de la mostra Som Cultura Popular

Dilluns, 4 Gener 2016

En el marc de la mostra Som Cultura Popular, la cooperativa d'assegurances ètiques i solidàries Arç oferirà a les sòcies i els socis de les entitats participants formació sobre les principals assegurances que entitats i associacions han de tenir presents per desenvolupar la seva activitat (responsabilitat civil, responsabilitat civil de juntes, accidents...).

Un dels objectius de la mostra del patrimoni immaterial a Barcelona Som Cultura Popular és compartir informació per millorar el funcionament de les entitats i associacions que treballen al sector de la cultura popular. La corredoria Arç, especialitzada des de fa trenta anys en assegurar organitzacions del món associatiu i l'economia social i solidària, hi contribuirà aportant l'expertesa en el sector. 

Actualment, una quinzena d'entitats culturals compromeses amb teixir un model d'economia solidària, com el Consell d’Associacions de Barcelona, la Federació d'Ateneus de Catalunya, la Coordinadora Catalana de Fundacions o l'Institu d'Estudis Catalans, tenen convenis de col·laboració amb Arç

La formació "Les assegurances de les entitats culturals. Què cal fer i què no cal fer. Com fer-ho" tindrà lloc eldissabte 23 a les 12h, a l'Aula 1 de la Fundació Àmbit, al recinte Fabra i Coats del barri de Sant Andreu.

Per participar a l'activitat (gratuïta), cal inscripció prèvia. Les persones interessades han d’enviar la sol·licitud aculturapopularbcn@gmail.com abans del 17 de gener.