Assegurança col·lectiva

Divendres, 29 abril 2016

Un cop hem sabut quins són els esbarts que estan interessats en l'assegurança col·lectiva que us proposàvem en la darrera assemblea, podem confirmar els preus. El Consell de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires va considerar oportú subvencionar una part d'aquest cost. Així el preu de cada assegurança queda de la manera següent:

PÒLISSA DE RESPONSABILITAT CIVIL: 25 € ANY

PÒLISSA DE RESPONSABILITAT DE JUNTES DIRECTIVES: 30 € ANY

PÒLISSA D'ACCIDENTS: 2 € ANY PER PERSONA ASSEGURADA


Si esteu interessats en una pòlissa sobre el patrimoni cal que us poseu en contacte amb en Xavier Gómez: 934 250 688 o 695 911 457 que és la persona de la companyia ARÇ COOPERATIVA amb qui gestionem aquestes assegurances. És molt important que quan us hi poseu en contacte indiqueu que sou membres de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires.

Un cop hagin fet el contracte us informarem del dia en que comença a ser actiu i  rebreu tota la documentació de l'assegurança que hàgiu sol·licitat, així com un contacte amb qui pugueu resoldre qualsevol consulta.

Si sou un esbart soci de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires i voleu confirmar les assegurances que voleu contractar n'hi ha prou en que completeu el formulari que us adjuntem.

Només recordar-vos que si, de cara a l'any vinent, més esbarts s'interessen per l'assegurança el cost encara podria ser menor.

Us demanem que contesteu el formulari abans del 15 de maig.

Si teniu cap dubte podeu trucar al telèfon de l'Agrupament: 932 456 165 o envieu un correu electrònic a agrupament@esbarts.cat