Assemblea General de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires

Divendres, 2 octubre 2020

Més endavant rebreu la comunicació formal de la convocatòria d'aquesta assemblea, però ja us anunciem (per a que ho pugueu reservar en la vostra agenda) que serà el proper 14 de novembre a les 17h, a la seu de l'Agrupament (Carrer València 558, 6è 1a).

Ho volem anunciar amb temps, entre d'altres motius, perquè volem fer palès que, després del confinament i d'un estiu "estrany" tornem a estar en dansa. De la mateixa manera veiem amb satisfacció que són molts els esbarts que també esteu anunciant que "torneu a la feina". Aquest anuncis crec que és molt important fer-los públics. Som molts els que estem indecisos, que la situació és massa canviant per poder saber, en cada moment, què és el que hem de fer, què és el més convenient.

Cadascú a de prendre les seves decisions. Però saber quines són les decisions que prenen els altres ens pot ajudar, ens pot donar més confiança en aquests moments d'incertesa. La represa s'ha de fer amb totes les mesures que creguem oportunes i seguint les indicacions que ens fan els especialistes, per descomptat. (Vegeu l'article publicat en butlletins anteriors: Mesures de protecció i organitzatives).

En aquest sentit, en el de fer adonar a tothom que reprenem les activitats (els que ho feu) que volem remarcar la importància d'anunciar els nostres actes a l'agenda de la web de l'Agrupament. Molts esbarts les comuniqueu a través de les xarxes socials. Està bé, Però penseu que les xarxes socials són molt immediates, van bé per llegir-ho al moment, però no serveixen com a consulta. L'agenda de l'Agrupament és permanent i es pot consultar en quansevol moment. 

Us adjuntem un petit tutorial que explique com podeu agefir actes en aquesta agenda. De la mateixa manera us animem a que afegiu totes aquelles notícies que el vostre esbart genera.