Ball de la Bola 2019-Sabadell

Diumenge, 25 agost 2019

El diumenge 8 de setembre, en el marc dels actes de la Festa Major de Sabadell, l’Esbart Sabadell Dansaire organitza la 22a edició del Ball de la bola de Sabadell a la plaça de Sant Roc.

Aquest és un element de cultura popular creat per persones de Sabadell amb l’ànim que la ciutat i la gent se’l faci seu. La participació activa de tota la ciutat, especialment a través de les entitats, és imprescindible per aconseguir que la nostra ciutat gaudeixi, com moltes altres de l’entorn, d’un ball singular, popular i tradicional que es configuri com una de les nostres senyes d’identitat. Això només és possible amb la participació decidida dels ciutadans de Sabadell, i molt especialment de les entitats, que en definitiva representen i simbolitzen el conjunt del teixit social sabadellenc. És per això que volem animar-vos a totes les entitats de la ciutat, sense cap excepció, a participar; com a mínim amb una parella; en el seguici que inicia el ball i que d’acord amb el protocol de l’acte és rebut per l’alcalde de la ciutat a la porta de l’Ajuntament. Per la megafonia instal·lada a la plaça es difondrà públicament el nom de les entitats representades en el seguici.

Les parelles representants de les entitats podran participar també, si ho desitgen, de tot el ball i, fins i tot, aconseguir la notorietat pública en guanyar la part competitiva del mateix, fet que els pot atorgar també el privilegi de lluir les medalles especials identificatives del ball i obrir novament l’acte en la propera edició.

Per participar en el Ball de la bola només cal que us presenteu a  ¼ de 7  de la tarda del diumenge de Festa Major, enguany el dia 8 de setembre, a la Casa Duran, carrer del Pedregar, núm. 7, des d´on iniciarem el seguici.

Així doncs, tot desitjant que decidiu formar part de la història cultural de la nostra ciutat participeu en aquest acte plenament ciutadà, voldria poder-vos saludar personalment i establir una fructífera relació amb la vostra entitat.