Ball d'homenatge als qui aniran a votar i han fet possible el referèndum

Dimarts, 26 setembre 2017

Us ho avançàvem en els darrers butlletins. L’Assemblea de l’Agrupament es va adherir al Pacte Nacional pel Dret a Decidir, però crèiem que, en les circumstàncies actuals, calia fer un gest més. Punt informatiu

Us parlàvem de fer un concentració el dia 30 de setembre i fer un ball d’homenatge a totes les persones que l’endemà voldran sortir de casa per anar a votar i manifestar la seva opinió sobre com ha de ser el futur de Catalunya. Necessitem saber que pensen els nostres conciutadans. Necessitem l’opinió de tots i volem agrair qui la vulgui donar.

La proposta es concreta de la manera següent:

Proposem una concentració de balladors a Sallent (poble situat al centre de Catalunya). Tots els balladors disposats en cercles concèntric i mirant en fora en totes direccions (a Catalunya) ballant el ball d’homenatge a tots els que han decidit anar a votar.

La concentració serà a les 12h del dissabte 30 de setembre.

Ens trobarem  les 10 per poder organitzar les posicions, assajar el ball d’homenatge per unificar-lo i assajarem un galop d’entrada a la plaça. El lloc de trobada és el Passeig Biblioteca, ben a prop de la plaça Anton Maria Claret que és on farem el ball. Al costat mateix de la plaça hi ha un bon aparcament.

El vestuari serà simple: nois i noies amb camisa blanca i pantalons tipus texans. Nois: barretina (preferentment morada) a l’espatlla esquerra. Noies: mantó (preferentment negre)

Per altra banda i com sabreu, l’Esbart Vila de Sallent organitza, al mateix dia, l’ESBARTADA i us proposem que, si ho desitgeu, us hi quedeu. Organitzen un dinar i, a la tarda, hi ha un seguit d’actes (us adjuntem el programa de l’Esbartada).

Entenem que la participació pot ser a títol individual o com esbart (això ho decidiu vosaltres). Però necessitaríem saber quants volem participar d’aquest acte i quants us voldreu quedar a dinar (el preu del dinar estarà per sota els 10 €).

Us demanem que envieu un correu a agrupament@esbarts.cat indicant el grup que sou (el nom de l’esbart) i les persones que sereu al ball i les que sereu al dinar.

Moltes gràcies.

Consell Directiu de l’Agrupament d’Esbarts

Imatge aleatòria