Ballada d'Esbarts per Santa Eulàlia 2020

Dilluns, 10 febrer 2020
Dissabte 8 i diumenge 9 de febrer es va dur a terme la XXena Trobada d’Esbarts infantils i juvenils amb motiu de les Festes de Santa Eulàlia.
Organitzada per l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona i coordinada per l’Agrupament d’Esbarts Dansaires, l’acte es va fer en el meravellós marc de la plaça de la Catedral de Barcelona i amb molt bona afluència de públic.
Tant el dissabte 8 com el diumenge 9, es va obrir l’acte amb el Ball de l’Homenatge.
Van participar 9 esbarts, 8 de la ciutat de Barcelona: Esbart Gaudi, Esbart Sant Jordi, Esbart Ciutat Comtal, Esbart Sant Martí, Esbart Joventut Nostra, Esbart Maragall, Esbart Català de Dansaires i Ballets de Catalunya. I també Bitrac dansa d’Igualada, que enguany ha estat l’esbart convidat. 
Els dansaires van estar acompanyats els dos dies per la Cobla Ciutat de Terrassa, sota la direcció dels mestres Jordi Núñez i Joan Gómez.
Tots vam poder gaudir d’una bona mostra de danses, ja que entre els dos dies es van interpretar 50 danses, deixant palès el gran repertori dels nostres esbarts i la riquesa del folklore del nostre país. Volem agrair la tasca a tots els monitors i monitores de dansa i destacar el molt bon nivell que van exhibir tots els participants. El més important però va ser el bé que s’ho varen passar tota la canalla.

Podeu veure unes quantes fotografies de les actuacions del dissabte 8 i diumenge 9 en aquest enllaç:

Fotografies Santa Eulàlia 2020

Imatge aleatòria