Ballem per ser lliures

Dijous, 16 novembre 2017

BALLEM PER SER LLIURES és una iniciativa creada amb la intenció de fer bellugar el món de la dansa i fer accions per reivindicar la democràcia, la llibertat i els valors que fan possible la convivència, sobretot, reivindicar l'alliberament dels presos polítics i el retorn del nostre Govern legítim a l'exili (entre els quals hi ha el nostre Conseller de Cultura Sr. Lluís Puig) 

Ballem per ser lliures és el col·lectiu de la gent de la dansa catalana d’arrel, de la cultura catalana i, en definitiva, de tot aquell per a qui la dansa és una manera de viure i sentir.

Després dels esdeveniments que han passat darrerament a Catalunya, nosaltres creiem que cal bellugar-se per defensar i mantenir viva la nostra cultura nacional i cal alçar la veu contra els atacs i injustícies que estem patint com a poble i com a ciutadans lliures d’aquest país.

Ballem per ser lliures volem reivindicar i defensar els drets humans i nacionals de Catalunya, hem de continuar treballant en el nostre àmbit de la cultura i la dansa; hem de bellugar-nos: hem de ballar i fer ballar.

És per això que el proper 19 de novembre, en el mateix moment i en moltes poblacions del país…volem que Catalunya balli…i tots ballem per ser lliures i expressar-nos amb llibertat.

Comptem amb la participació de molts grups de dansa catalana d’arreu del país, ballarem i farem ballar a tothom que vingui i s’animi a participar. Omplim les places, els carrers, els parcs...cal que enviem un missatge de qui som com a poble i que som un país que ballem i BALLEM PER SER LLIURES!

Sant Cugat del Vallès - Plaça de la Vila - 12 h. Esbart Sant Cugat i Grup Mediterrània

Granollers - PLaça Porxada - 12h. Esbart Dansaire de Granollers

Castellterçol - Plaça Vella - 12h. Esbart Rosa d’Abril

Les Preses - Plaça Major - 12 h. Esbart Marboleny

Manresa - Plaça Major - 12h. Esbart Dansaire Santvicentí, Esbart Dansaires Manresans, Esbart Manresà, Esbart Vila de Sallent i Grup de dansa Cor de Catalunya.

Berga - Passeig de la Indústria - 12h Esbart Dansaire Queralt

Blanes – 12h. Esbart Joaquim Ruyra

Torrelles del Llobregat - Plaça de l’Ajuntament - 12h

Arenys de Munt –Plaça de l’Església - 12h - Esbart Dansaire del Centre Moral  d’Arenys de Munt

Gelida - Pati Escola Montcau - 12h. Esbart Rocasagna

Barcelona - Plaça d’Elx (La Sagrera) - 12.30h Esbart dansaire Renaixença amb el grup instrumental Bastoners del Poble-Sec i grallers.

Barcelona - Fossar del Parc del Clot – 12.30h  Esbart Maragall, Esbart Sant Martí, Esbart Ciutat Comtal, Esbart Sant Jordi-Joventut Nostra, Esbart Català de Dansaires, Esbart Gaudí.

Rubí - Plaça de Catalunya - 12 h - Esbart Dansaire de Rubí