Ballem per ser lliures - 19 de novembre

Dissabte, 2 desembre 2017

El 19 de novembre, una bona colla de balladors de molts i diferents esbarts es van aplegar a diferents punts de Catalunya, per ballar. Per demostrar que "ballem per ser lliures" i que cadascú de nosaltres no serà lliure mentre no ho siguin tots i cadascun del ciutadans del nostre país.

I per demostrar que, per molts, ballar és quelcom més una activitat distreta per fer en el temps lliure. Ballant també ens comprometem amb el nostre país, ens comprometem amb la gent que ens acompanya. Perquè no vivim alients als esdeveniments que ens afecten a tots.

A molts ajuntament de Catalunya, a les 12 del migdia es va poder veure grups de balladors que ballaven i que feien ballar a tothom que s'hi va voler afegir.

I vam demostrar que la gent dels esbarts, i no només la gent dels esbarts, malgrat que estiguem en entitats diferents de pobles i ciutats diferents, ens podem unir quan volem donar un missatge comú.

Membres del govern de Catalunya empressonats o exiliats, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart: NO ESTEU SOLS.

Aquí trobareu algunes fotografies i uns enllaços a alguns dels balls que es van fer el dia 19 de novrembre sota el lema "BALLEM PER SER LLIURES"

Volem mostra el nostre agraïment a qui va organitzar aquests actes i a tots els que hi van participar.

Carles Masjuan

Berga - Barcelona El Clot - Manresa - Rubí - Rubí - Sant Cugat - Les Preses

(Si teniu més vídeos i ens els feu arribar els afegirem a la llista anterior)

Imatge aleatòria