Beques per a la realització d'estades de formació: finalització del plaç sol·licitud

Dimecres, 1 setembre 2021

El proper dia 7 de setembre a les 18h finalitza el plaç per sol·licitar les beques per a la realització d'estades de formació i perfeccionament en l'àmbit de la dansa d'arrel tradicional contemplades dins del Pla Impuls a la Dansa.

Són beques per promoure la formació i el perfeccionament professional de joves creadors, balladors i gestors en l'àmbit de la dansa tradicional catalana i aranesa, mitjançant la realització d'estades en els sis espais d'exhibició, centres de creació, festivals o festes de referència a Catalunya en l'àmbit de la dansa d'arrel tradicional 

Les sis estades s'han de fer en el període 2021-2022. Es concedeixen un màxim de 12 beques. Les estades es realitzen als següents espais:

  • Fira Mediterrània, a Manresa (Bages).
  • L'Espona, a Rubí (Vallès Occidental).
  • Lo Planter i IRMU, a Tortosa (Baix Ebre).
  • Dansàneu, a Esterri (Pallars Sobirà).
  • Santa Tecla, a Tarragona (Tarragonès).
  • Ésdansa, a Les Preses (La Garrotxa).

Aquestes beques s'ha de tramitar telemàticament. Us caldrà disposar d'un certificat digital  per poder fer la sol·licitud. Si sou a l’estranger, podeu signar el formulari amb el DNI electrònic. També podeu sol·licitar el certificat electrònic de Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre a través de qualsevol de les oficines consulars d'Espanya a l'estranger.

Us oferim un servei per ajudar-vos a tramitar les sol·licituds telemàticament. Podeu enviar un correu electrònic a osic@gencat.cat per fer ús d'aquest servei.

A l’hora d’enviar la sol·licitud a tràmit, en cas d'interrupció aliena a l'usuari del funcionament de Tràmits gencat durant l'ultim dia de presentació de sol·licituds, caldrà que envieu a la bústia de contacte un missatge informant de l'error i que hi adjunteu una captura de pantalla (tecla Impr Pant) en què es pugui veure el missatge d'error que us retorni el sistema.