BRINDIS VIRTUAL!

Dilluns, 1 juny 2020

BRINDIS VIRTUAL !!!

L'Esbart Sant Jordi del Foment Martinenc de Barcelona està d'Aniversari.
Per aquests cinquanta anys teníem previst un munt d'actes per celebrar com calia aquesta efemèride. Per les circumstàncies que tots sabem això no ha estat possible, només vàrem poder fer, el diumenge 19 de gener a la sala d'actes del Foment Martinenc, l'acte de presentació de tots els actes previstos, tal com vam informar en el punt informatiu del mes de febrer.
L'11 de març haguérem fet l'Acte oficial d'inauguració del 50è Aniversari el Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona, aquest va ser el primer que es va cancel·lar. Malgrat no poder fer cap dels actes programats, durant tota la quarantena l'Esbart ha estat molt actiu a les xarxes socials i hem mantingut un constant contacte amb tots els nostres socis i sòcies.
L’1 de juny de 1970 dilluns, es va fundar l'Esbart Sant Jordi i també dilluns 1 de juny de 2020, l'Esbart Sant Jordi, fa 50 anys.
Per això el dia de l'aniversari vam convocar a tots els nostres a un brindis virtual. L'acte va ser molt entranyable i emotiu. Vam començar amb un vídeo on socis de diferents èpoques van explicar la seva relació amb l’Esbart, destacant tots la gran família que s’ha format.
A la videoconferència van parlar els expresidents Ismael Cebrián i Rosa Miras, el president de l'Agrupament d'Esbarts Carles Masjuan i l’actual president del Sant Jordi, Joan Ramon Bernardo.
Per acabar vam fer el brindis i ens vam desitjar molta salut i molts més aniversaris per l'Esbart Sant Jordi.
Tots els actes que no hem pogut fer els intentarem fer quan les circumstàncies ens ho permetin.
Salut i dansa
Esbart Sant Jordi del Foment Martinenc de Barcelona