Campus Ésdansa't obre inscripcions

Dimecres, 31 maig 2023

TORNA EL CAMPUS ÉSDANSA'T DEL 21 AL 25 D'AGOST

Els tallers de dansa d'arrel tradicional per a totes les edats, posant de relleu la importància de la transmissió de la cultura popular seguint el lema "Ballar i fer ballar".

PETIT ÉSDANSA’T, els tallers per a infants de 4 a 12 anys

Dirigit a infants nascuts entre el 2019 i el 2011, se celebrarà de dilluns 21 a divendres 25 d'agost, de 9h a 13h i de 16h a 19h, a l'Espai de dansa d'arrel tradicional.

 

Proposa un conjunt de càpsules sota el nom "Descobrim" que acompanya els infants a fer un recorregut i a conèixer els elements principals més icònics de Catalunya i de les cultures i països que es poden viure i gaudir a Ésdansa 2023. Una barreja de colors, cultures, llengües i diversitat que enriqueix a petits i grans!

 

També prendrem consciència del que comporta la preparació d’un espectacle treballant des dels diferents àmbits com la part artística, la part escenogràfica…

INSCRIU-TE


ÉSDANSA’T JOVE, els tallers per a joves de 12 a 16 anys

Es la proposta destinada a joves de 12 a 16 anys i se celebrarà de dilluns 21 a divendres 25 d’agost de 9h a 13h. És la continuació natural del Petit Ésdansa’T que va néixer per oferir tallers formatius en dansa d’arrel tradicional per a joves.

Aquest 2023 proposem un conjunt de càpsules sota el nom “Descobrim” que aprofundeix en el coneixement de cada cultura i dansa dels països que es poden viure i gaudir a Ésdansa 2023. I també entrarem més a fons en aspectes més tècnics del moviment de la dansa amb formadors com en Quim Bigas, en Pere Seda, entre d’altres.

INSCRIU-TE


ÉSDANSA’T, els tallers per a adults

Els tallers de dansa tradicional per a adults, comptarà amb 30 tallers per aprendre danses tradicionals d’aquí i d’arreu i per experimentar amb diferents eines i tècniques per ballar.

A la franja de matí, s'hi podran aprendre danses tradicionals i també s'oferiran eines per a la creació. A la franja de la tarda es podran aprendre les danses de les companyies internacionals que participaran a Ésdansa 2023.

Enguany continuem amb els dos itineraris formatius:

  • A l’Itinerari 1 (IT1) s’hi poden aprendre danses tradicionals del país i d’arreu del món amb una pinzellada per aprendre eines per ballar.

ÉSDANSA'T-IT1

  • A l’Itinerari 2 (IT2) a més de conèixer danses tradicionals, s’hi inclouen diverses sessions de creació, recursos coreogràfics, treball d’improvisació... per obtenir diferents eines per ballar i/o ensenyar a ballar. És una línia formativa dirigida a aquelles persones que volen ballar i anar més enllà aprenent altres continguts relacionats amb la dansa.

ÉSDANSA'T-IT2


El Campus Ésdansa’T comptarà amb diversos formadors com l’Esbart Rocasagna de Gelida, Carles Jané, Quim Bigas, Xavier Gumà, Verònica Hernández, Pere Seda, Viorica de Moldàvia, Minchanzaman de Perú, Tarlac State University de Filipines, Compañía de tango Julio Sosa, Crane d’Uganda, entre d’altres.

MÉS INFORMACIÓ