CANVI D'HORARIS I DIES DEL SEMINARI : LA MÚSICA DINS LA DANSA , A CÀRREC DE M. ANTÒNIA PUJOL.

Divendres, 24 maig 2024

L'Agrupament d'Esbarts Dansaires, continuant el programa de formació "Ensenyant a ensenyar", aborda en el seu 23è seminari el tema del coneixement del llenguatge musical per part de mestres i monitors de dansa en dues sessions (matí i tarda de 11 a 14 h. i de 16 a 19 h.) : Únicament dissabte 24 de novembre als locals del Centre Cultural La Troca, de Granollers.

Objectius: a)viure amb la dansa el llenguatge musical
b) descobrir a partir del ball els elements del llenguatge musical implícit en la música de la dansa
c) conèixer elements del llenguatge musical a nivell de nom i grafia
Continguts: a) la música i el seu llenguatge
b) escolta i percepció d'elements musicals
c) elements musicals: pulsació, pulsació forta i fluixa, compàs, frase, estructura, començament i acabament de les frases, figures rítmiques i ritmes
Material necessari: cal portar un enregistrament d'una dansa en CD i la seva partitura, roba d'assaig, folis, paper pautat, bolígraf, llapis i goma
Assistència:
Places limitades a un màxim de 20 persones, per ordre de recepció d'inscripcions en ferm a l'Agrupament d'Esbarts, per mail, fax o telèfon fins a una setmana abans de la sessió. La inscripció és gratuïta pels socis de l'Agrupament. Pels no socis: 30 €.
En principi només s'admetran tres persones per esbart. Si queden places per cobrir fins una setmana abans, es pot ampliar l'admissió.
Adreça del seminari:
Centre Cultural La Troca (antiga fàbrica Roca Umbert), c/Enric Prat de la Riba 77. Granollers, Vallès Oriental

Queden algunes places lliures.