Cases de la Festa: interpretar, emmagatzemar, compartir, difondre.

Dimarts, 1 novembre 2016

Convocatòria d'una sessió formativa  sobre Cases de la Festa: interpretar, emmagatzemar, compartir, difondre.

La jornada es presenta per discutir aspectes de gestió dels equipaments associatius vinculats a la festa i el patrimoni immaterial, la seva viabilitat i la seva interacció amb l’entorn. S’adreça a tècnics municipals de l’àmbit de la cultura i a gestors culturals i associatius.

Convocada en el marc de les jornades formatives especialitzades de la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals de la Generalitat de Catalunya i del 10è aniversari de La Troca, Centre de Cultura Popular i Tradicional de Granollers, la jornada, amb places limitades i assistència gratuïta, tindrà lloc dijous 24 de novembre de 2016 a Granollers.

Podeu accedir al programa i al formulari d’inscripció al web http://cultura.gencat.cat/ca/departament/estructura_i_adreces/organismes/dgcpt/04_formacio/03_gestio_cultura_popular/.

Considerem que els continguts d’aquesta formació són una eina útil per a la reflexió i la gestió associativa i dels esdeveniments culturals i és per això que us convidem a assistir-hi.

 

Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals

Departament de Cultura

Generalitat de Catalunya

 

Web: http://cultura.gencat.cat/cpt 

Butlletí: http://cultura.gencat.cat/cpt/culturapopularmes

Twitter: https://twitter.com/culturapopular_cat 

Pinterest: https://es.pinterest.com/cultpopularcat