Colònies d'estiu de dansa tradicional i Festa Major

Dimarts, 14 març 2023

La Fundació Pere Tarrés organitza unes colònies d'estiu centrades en les danses tradicionals catalanes del 25 de juny al 1 de juliol a LA RUCA (Avinyó-Bages), per a nens i nenes de 6 a 14 anys. 

DESCRIPCIÓ:

Activitats de danses: es proposen diferents tallers de danses tradicionals, ball de bastons, cintes, gitanes...
INCLOU:

El preu inclou les despeses de l’estada en règim de pensió completa (del berenar del primer dia a l’esmorzar de l’últim), l’equip de monitors durant les 24 h, el material, la realització d’activitats i l’assegurança d’accidents i de responsabilitat civil.

El preu no inclou el transport fins a la casa de colònies, que va a càrrec de cada família.

PROGRAMA:

  • Activitats de danses: es proposen diferents tallers de danses tradicionals, ball de bastons, cintes, gitanes... no cal ser-ne un expert, amb una setmana segur que n’aprendràs! I si participes en un esbart dansaire durant l’any, segur que millores.
  • Esports d’aventura: circuit en patinet o BTT*, tir amb arc i slackline, orientació i escalada en caixes. 
  • Piscina  
  • Activitats de lleure seguint el centre d’interès de les festes majors: jocs, gimcanes i molt més! 

*Faran BTT els joves a partir de 12 anys que sàpiguen anar en bicicleta. Els infants menors de 12 anys faran circuit amb patinet. Si hi ha algun nen o nena de 12 anys que no sap anar en bicicleta o no vol fer BTT, podrà fer el circuit amb patinet. 

 Descarrega el programa d'activitats (del 25 de juny a l'1 de juliol) | de 6 a 14 anys

des de 440€
Estalvia 44€
396€

Més informació

CREIEM QUE ÉS UNA BONA INICIATIVA DE LA FUNDACIÓ PERE TARRES I US DEMANEM QUE EN FEU DIFUSIÓ ENTRE ELS VOSTRES DANSAIRES MÉS PETITS

Imatge aleatòria