Colònies Infantils

Divendres, 29 abril 2016

Aquest estiu, per primera vegada, els nens dels nostres esbarts podran anar a unes colònies per fer allò que més els hi agrada: ballar! Del 10 al 17 juliol ens trobarem a la casa de colònies Can Castellar de Vallgorguina nens, mestres i monitors de diferents esbarts per a compartir una setmana plena de dansa i grans experiències.

Què farem durant aquesta setmana? 

Després que els pares portin els nens a la casa de colònies el diumenge dia 10 de juliol al matí, se'ns presentarà un repte que ens farà investigar, jugar i dansar. Però sobretot, ens ajudarà a conèixer millor els companys del nostre esbart que també hi vagin,i a fer amics dels altres esbarts amb els que de vegades coincidim, però encara no coneixem. 

Balls, excursions, tallers, jocs, gimcanes,festes.... Tot això i alguna sorpresa més és el que estem preparant per a aquestes grans colònies. 

I l'últim dia (diumenge 17 de juliol) convidem a venir els pares per veure el gran espectacle que crearem amb les danses que aprendrem aquests dies! 

El preu de les colònies és de 250 €

Si voleu inscriure el vostre fill o filla ompliu el següent formulari i aboneu 100 €, com a preinscripció al compte de “La Caixa”  

ES82 2100 3235 3322 0019 7993 indicant el nom del nen o nena.

 Formulari d'inscripció

 

No us les perdreu! 

 

Us adjuntem un cartell per a que el pugueu posar, ben visible, al vostre local i us demanem que en feu el màxim de difusió entre els vostres balladors més petits.