Concurs de danses catalanes a Prada de Conflent

Dissabte, 30 desembre 2017

La Federació d'esbarts del Rosselló organitza, per tercer any, el concurs de danses catalanes a Prada de Conflent el dia 27 de maig de 2018.

Els esbarts que hi vulguin participar poden enviar un correu amb les seves dades a:

federaciodesbarts@gmail.com

REGLAMENT DEL CONCURS DE DANSES CATALANES

Article 1 : El concurs és obert a tots els Esbarts de Catalunya nord i sud i als grups de la Federació d'Esbarts del Rosselló.

Article 2 : El nombre d'Esbarts per aquest concurs és limitat a 10.

Article 3 : El nombre de dansaïres per cada Esbart és de 2 i limitat a 24.

Article 4 : Els Esbarts presentaran dues danses, una de ritme lent i una de ritme mès ràpid.

Article 5 : El temps de passatge és limitat a 12 minuts ( incluït les dues danses).

Article 6 : El jurar serà composat de cinc persones.

Article 7 : El jurat tindrà un formulari de notació que va de 0 a 10 punts. Els criteris de selecció son : els vestits, la coregrafia, l'harmonia ( els esbarts que no tenen 8 dansaires seran puntuat en 5) i l'execució de les danses (tècnica).

Article 8 : La notació tècnica serà comptada peró tinguda secreta. Si dos grups tenen els mateixos resultats per la primera posició serà la notació tècnica la més alta que decidirà del guanyant.

Article 9 : Els premis son attribuïts als tres primer grups. El primer premi és una suma de 500,00 euros, el segon i el tercer son trofeus i records de la Vila de Prada.

Article 10 : Per participar, els grups han d'enviar un correu electrónic (federaciodesbarts@gmail.com) amb la descripció de la colla, el nombre de dansaïres i una vìdeo d'una dansa, differenta de la del concurs.

Article 11 : Com que el nombre de grups és limitat a 10, una selecció tindrà lloc. Per aquesta selecció, el dia d'inscripció i de recepció del vìdeo seràn prioritaris pels organitzadors. El ùltim termini per enviar vostre candidature és el 31 de gener 2018.

Article 12 : Els grups seleccionats seràn informats per correu electrónic el 15 de feber 2018. En aquest moment serà demanat precisament els noms de les danses i un comentari breu sobre cada una. Les mùsiques han de ser portades sobre clau USB o CD.

Article 13 : El desplaçament i el dinar són a càrrec dels grups partipants