COR DE VELLUT: El Llegat de Jaume Guasch

Dimecres, 8 desembre 2021

L’Esbart Santa Tecla de Tarragona presenta el documental Cor de Vellut al Festival REC Tarragona

 

Cor de Vellut, el llegat de Jaume Guasch és un documental dirigit per Sergi Guasch i que forma part dels actes de celebració del 50è aniversari de l’Esbart Santa Tecla de Tarragona.

Persones de diferents àmbits ens parlen obertament de la manera de ser i de fer de Jaume Guasch, de les seves creacions i el seu treball que va ser clau per entendre l’evolució de la cultura popular a la ciutat de Tarragona. En Jaume Guasch va ser una figura essencial del món cultural de Tarragona i va ser, precisament en els carrers i places d’aquesta ciutat, on va abocar la seva passió per les festes de la ciutat de Tarragona com són les de Santa Tecla i Sant Magí.

Cor de Vellut també és un testimoni de les reflexions d’un personatge que, caminant pels carrers i places, ens mostra els espais i les atmosferes que van inspirar les nombroses creacions de Jaume Guasch.   Les seves creacions i maneres de fer han esdevingut un llegat per la ciutat de Tarragona, pel patrimoni festiu, per la nostra memòria col·lectiva i per la història de la cultura popular.

Data estrena: 8 de desembre a les 20.00h Lloc estrena: Teatre de Tarragona

 

Rec – Festival Internacional de Cinema de Tarragona

Preu entrada: 6,50€

Entrades disponibles a https://www.festivalrec.com/pel%c2%b7licules/cor-de-vellut/

 

Direcció: Sergi Guasch - Direcció de realització: Joan Ignasi Gómez - Realització i muntatge: Marçal Mora i Joan Ignasi Gómez – Música: Sergi Guasch – Producció: Ester Roca i Lluís Calduch - Producció executiva: Esbart Santa Tecla

Any: 2021 - Idioma: Català - Durada: 40 min