Cultura Popular als Ateneus i el COVID

Dilluns, 2 novembre 2020

Com sabreu els Ateneus de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona organitzen un cicle de Cultura Popular als Ateneus barcelonins. En aquest cicle hi participen 6 esbarts. Malauradament us hem de comunicar que totes les actuacions previstes per aquest novembre s'han hagut de suspendre. La impossibilitat de que els esbarts puguin assajar i preparar les actuacions fa que s'hagi pres aquesta mesura.

Malgrat que el dia de l'actuació s'hagin aixecat les restriccions, la preparació de l'espectacle no haurà estat la idònia per poder-lo representar com el públic i la dansa es mereixen. Aquesta suspensió no implica que més endavant es puguin reprogramar. Us n'anirem informant.

Des de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires volem agrair a l'Ajuntament de Barcelona i a la Federació d'Ateneus la feina feta per impulsar aquesta iniciativa, a la que li donem tot el nostre suport. I també la predisposició dels 6 esbarts que hi participen: Ballet de Catalunya, Esbart Català de Dansaires, Esbart Ciutat Comptal de Barcelona, Esbart Maragall, Esbart Sant Jordi-Joventut Nostra, Esbart Sant Martí.

Val a dir que altres espectacles d'aquest cicle de Cultura Popular als Ateneus sí es que mantindran, alguns en streaming. Segui la programació a: agenda ateneus

Imatge aleatòria