CURS L’APORTACIÓ DE MANUEL CUBELES A LA DANSA TRADICIONAL

Dissabte, 23 octubre 2021

Formació adreçada a directors, mestres de dansa, monitors i balladors.

L’Agrupament d’Esbarts de Catalunya i la Comissió Any Manuel Cubeles us proposen un curs de formació (14 hores) basat en l’aportació tècnica i creativa de Manuel Cubeles a la dansa catalana d’arrel tradicional. Aquesta formació s'inclou en els actes de celebració de l'Any Manel Cubeles.

Per una banda es treballaran els exercicis de treball corporal, indicats per a la preparació tècnica dels dansaires, així com les posicions de peus i braços que va establir com a base dels punts i passos de dansa tradicional catalana.

A la vegada es buscarà la seva aplicació pràctica treballant algunes peces emblemàtiques del seu repertori, tot aplicant aquells aspectes tècnics adquirits prèviament: Ball pla de Llavaneres, de Sant Vicenç de Montalt; L’Espunyolet del Ripollès, La Disfressada de Sant Vicenç dels Horts...

Aquest curs estava previst realitzar els mesos de febrer i març. Degut a la situació vam decidit posposar-lo sense atravir-nos a marcar una data. Ara us donem tota la informació del curs  i la forma d'inscripció.

Lloc: L'Espona, de Rubí. Pg de les Torres 37 (Ubicació)

Dates: 23 i 30 d'octubre i  6 i 13 de novembre (dissabtes).

Horari: de 10h a 13:30h

Formadors:

Pilar López i Arcos

Joana Vila i Reixach

Marta Mercader Aulinas

Josep Garcia i Miràngels

Preu: 125€ (per alumnes pertanyets a un esbart associat a l'Agrupament d'Esbarts Dansaires: 75€)

Inscripció: envieu un correu electrònic a agrupament@esbarts.cat indicant les vostres dades personals (Nom, correu electrònic, telèfon) i l'esbart en que participeu.

Organitza:

Agrupament d'Esbarts Dansaires

Comissió any Manuel Cubeles