Curs per a mestres i directors d'Esbarts

Dimarts, 1 novembre 2016

El passat dissabte 29 d'octubre va començar el curs per a mestres i directors d'Esbarts, un curs que hem treballat molt des de l'Agrupament i que ens fa molta il·lusió que es pugui realitzar.

Creiem que feia falta i que serà un curs important pels esbarts. Bona prova ha estat la bona acollida que ha tingut. Finalment són 42 les persones inscrites provinents de 19 esbarts. Això ens ha obligat a doblar les sessions pràctiques.

Només portem un dissabte, però la satisfacció en acabar cada una de les tres sessions realitzades ens fa pensar que, tots plegats, en treurem un molt bon profit.El repte és el de millorar. Millorar perquè som més conscients del que fem, millorar perquè de les diferents maneres de fer sabem triar la que més s'adequa a la nostra manera d'entendre la dansa i d'entendre què és un esbart, millorar perquè tenim més coneixement sobre el que fem.

Les dues primeres sessions (cos, expresisó i dansa i punts de dansa catalana) només van representar un inici. La conferència d'en Josep Fornés, reflexionant sobre el patrimoni i la dansa va ser realment interessant. Per reflexionar-hi una bona estona.

Esperem que, mica en mica, el que els representants dels diferents esbart van adquirint en aquest curs ho puguin anar traslladant als seus esbart.

Imatge aleatòria