Dia de l'Associacionisme Cultural

Dimecres, 13 març 2019

Jornades de portes obertes al equipaments culturals associatius

Cada any la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural convida a tots els equipaments culturals associatius i entitats de cultura popular de Catalunya a fer unes jornades de portes obertes en les dates properes al dia de la celebració. L'objectiu de les jornades, que es celebren des de l'any 2015, és acostar els ciutadans als ateneus, casals, casinos, orfeons, locals castellers o qualsevol tipus d'equipament cultural gestionat per associacions, convidar-los a entrar i fer-los partícips de la important tasca de difusió cultural que realitzen les entitats del país.

El Departament de Cultura fa difusió de les propostes rebudes a través dels seus canals habituals: xarxes socials, pàgina web, mapa interactiu, etc.

L'etiqueta #DASC2019 serà l'eina proposada per ajudar a difondre les activitats a les xarxes socials i amb la qual es podrà fer una cerca de totes les activitats proposades a l'Agenda Cultural del Departament de Cultura.

Les entitats i/o equipaments participants estan convidats a fer difusió en l'àmbit més local o temàtic. Tenen a la seva disposició el logotip i el dossier d'informació general sobre el DASC.

Cal tenir present que l’organització d’actes vinculats al Dia de l’Associacionisme Cultural és un dels criteris de valoració per a les activitats que demanin subvenció.

 

Enguany la Jornada de poertes obertes compendrà les activitats realitzades entre els dies 1 i 10 de juny de 2019.