Dia de l'Associacionisme Cultural 2018

Divendres, 6 abril 2018

En motiu del Dia de l’Associacionisme Cultural 2018 (DASC) us convidem, un any més, a obrir les portes de les vostres entitats i equipaments a la ciutadania per donar a conèixer la gran riquesa del teixit associatiu cultural del nostre país a través de xerrades, exposicions, assajos oberts, concerts, tallers, etc. Aquest any les jornades de portes obertes es celebraran des del divendres 1 al diumenge 3 de juny.

Podeu introduir les propostes d’activitat al formulari que trobareu a la pàgina del DASC (cultura.gencat.cat/DASC). Preveiem fer la difusió de les activitats a través dels canals de comunicació institucionals habituals. Us recordem que podeu utilitzar l’etiqueta #DASC2018 per difondre les vostres activitats a les xarxes socials.

 

El DASC i l’Any Europeu del Patrimoni Cultural

Aquest any es celebra l'Any Europeu del Patrimoni Cultural (AEPC) i la Generalitat de Catalunya anima a les entitats del país a participar i enriquir amb les seves propostes aquesta celebració.

Les entitats i associacions culturals i els equipaments culturals associatius constitueixen una part molt important del nostre patrimoni cultural immaterial. Des de la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural considerem que les dues commemoracions es complementen perfectament i per aquest motiu us animem a que les propostes que presenteu pel DASC2018 també s'adhereixin a l'AEPC. No caldrà que feu dues peticions ja que ho podreu fer tot des del formulari del DASC2018. Des del Departament de Cultura ja gestionarem la seva inclusió a les dues celebracions. Aquesta acció us permetrà obtenir l’autorització per a la utilització dels dos logotips commemoratius.

Al web de l'Any Europeu del Patrimoni Cultural (http://cultura.gencat.cat/ca/anypatrimoni/inici/) hi trobareu tota la informació i un formulari específic per si voleu inscriure altres activitats a l’AEPC diferents a les que vulgueu celebrar en motiu del DASC2018.

 

Per qualsevol dubte us podeu adreçar a cpt.cultura@gencat.cat o al telèfon 935671072.

Gràcies a l’avançada per la vostra col·laboració. Esperem que us animeu a participar!

 

 

 

Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals

Departament de Cultura

Generalitat de Catalunya