EBREFOLK 2017. Cultura popular en la cruïlla dels Països catalans

Dissabte, 1 juliol 2017

EBREFOLK fa 5 anys!!! I volem celebrar-ho amb un seguit de propostes que tenen com a objectiu fer-vos partícips d’un ampli ventall d'activitats relacionades amb la música, la cançó i la dansa tradicionals. Enguany venim carregats de noves propostes així com de diferents tarifes de matriculació que volen adaptar-se a tots els públics. Al darrere de tot trobareu les ganes i la dedicació d’un equip que vol fer-vos gaudir de la cultura popular.

Aquests pocs anys de trajectòria ens ha confirmat que una de les millors maneres de protegir aquest patrimoni és donar-lo a conéixer i crear consciència social. Apropant-nos a la cultura popular enriquim la nostra sensibilitat i despertem sentiments de pertinença a un territori. És per això que l'edició d'enguany té com a marc referencial diferents contrades dels Països Catalans. Un Campus que vol compartir experiències i coneixements per a poder enriquir-nos; que aprofundirà en l'obra de folkloristes i etnògrafs;  i que, alhora, vol mostrar una actualitat viva que apunta cap a un futur esperançador. 

Tota una aposta que ens porta a renovar, any rere any, la nostra presència en un territori singular: les Terres de l'Ebre, el Matarranya i el nord del País Valencià.  Comarques catalanes, aragoneses i valencianes que esdevindran durant uns dies el nexe d’unió d'una identitat comuna que us convidem a descobrir. 

Us desitgem que gaudiu i compartiu amb nosaltres aquest espai per a la festa. Deixeu-vos emportar per la màgia del país, de la seua gent i del seu patrimoni cultural. Us hi esperem nombrosos al 5é EBREFOLK!

Lluís-Xavier Flores Abat

Director del V Ebrefolk. Campus de música i balls populars de les Terres de l'Ebre, Matarranya i Nord valencià.