El Ball Pla d'Olot busca augmentar el nombre de balladors

Dimarts, 1 agost 2017

La tercera edició del Ball Pla busca augmentar el nombre de balladors

L'any 2015 l'Esbart Olot va recuperar el Ball Pla d'Olot dins el programa de Festes del Tura amb la ferma voluntat de potenciar el caràcter popular i patrimonial de la Festa Major. Conscients que la popularitat i la seva consolidació depenen de la resposta de la gent, l'Esbart realitza una crida als olotins perquè s'animin a prendre'n part.

La data escollida aquest any serà dissabte 9 de setembre a la tarda, novament a la Plaça Major d'Olot. El Ball Pla servirà d'obertura al Ball de Plaça popular organitzat per Ofolk. En tot moment hi haurà l'acompanyament musical del grup Safolk, que interpretarà peces dels països catalans juntament amb peces populars d'arreu del món.

Com en les altres edicions, per participar al Ball Pla cal una inscripció prèvia i assistir a algun dels assajos per aprendre el ball. La inscripció cal realitzar-la enviant un correu a esbartolot@gmail.com. Per tal que tothom pugui aprendre o repassar la coreografia, l'Esbart Olot organitza 4 assajos previs al seu local, al carrer Geranis, 50 (barri de Montolivet). Les dates dels assajos són els dies 24, 29 i 31 d'agost, i 5 de setembre, de 8 a 9 del vespre.

El Ball Pla és un ball de parella, per la qual cosa és recomanable que a l'hora d'inscriure's s'especifiqui si cada ballador té amb qui ballar o no. En cas d'anar sol, l'organització es cuidarà que tothom pugui tenir parella de ball un cop s'hagin finalitzat les inscripcions.