FAKTORIAFOLK Un grup musical que pot acompanyar les vostres actuacions

Divendres, 10 juliol 2015

“ . . . f a k t o r i a f o l k , l a f à b r i c a d e l f o l k m é s t r a d i c i o n a l . . . ”
Un grup musical que pot acompanyar les vostres actuacions.

Va néixer com a grup l’any 2009, tot i que es dediquen a la música tradicional des de fa més de quinze anys, participant en diversos grups de ball folk i acompanyant esbarts i elements del seguici festiu de diferents poblacions del territori, acumulant al llarg de tots aquests anys l’experiència d’un gran nombre de festivals, tant a Catalunya com a l'estranger.

La flexibilitat d'una formació camaleònica els permet interpretar la música en una gran varietat d'espectacles culturals:
# actuacions d'esbarts dansaires
# cercaviles i processons acompanyant elements festius de tota mena
# concerts que van des del repertori tradicional fins als grans clàssics de la música
# balls folk amb tonades d'arreu del país i part del continent europeu

La formació que posa la música a les actuacions d’esbart està integrada per sis músics, els instruments dels quals són: flabiol i tamborí, gralla, tarota, acordió diatònic, tuba i percussió; una instrumentació molt variada tímbricament i amb una gran riquesa tant melòdica com harmònica que permet infinitat de possibilitats.

Actualment disposa d’un repertori de més de 130 ballets, tots ells amb un arranjament treballat i precís, adaptat a la formació, exprimint al màxim les possibilitats dels instruments. Aquest repertori recull des de les melodies més tradicionals a les composicions contemporànies, musicant ballets que habitualment són interpretats per les seccions infantils fins a les grans obres dels cossos de dansa.
La voluntat de f a k t o r i a f o l k és oferir els seus serveis al vostre esbart, donant qualitat de so a un preu raonable, amb la implicació del grup en assajos finals del vostre cos de ball per garantir una bona actuació, així com la disponibilitat de realitzar actuacions tant dins com fora de Catalunya.

Podeu saber-ne més a www.faktoriafolk.cat o demanant referències a l'Esbart Dansaire de Tarragona, l’Esbart Rocasagna de Gelida, l’Esbart Dansaire Ramon d’Olzina de Vila-seca, el Grup Mediterrània de Sant Cugat del Vallès i l’Esbart Sant Martí de Barcelona.

Contactes:
630 717 000 (ivan) / 679 816 336 (jordi)
faktoria@faktoriafolk.cat