FESTA MAJOR DE LA CULTURA TRADICIONAL A CATALUNYA

Dimecres, 24 abril 2024

Els propers 21, 22 i 23 de juny de 2008 es celebrarà al Moll de la Fusta de Barcelona la Festa Major de la Cultura Tradicional a Catalunya organitzada per la Confederació d'Agrupacions de Cultura Tradicional Catalana. Hi haurà cercaviles, espectacles, tallers, trobades i mostres presentades en espais diversos com l'esplanada, la fira i l'obrador. La programació s'ha confeccionat a partir de les diverses propostes rebudes de les Agrupacions, Coordinadores i Federacions membres de la Confederació. Consulteu la plana web www.festamajordecatalunya.cat

Les intervencions del esbarts, tot i que s'han detallat a l'Agenda del web de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires, seran les següents.

Dissabte 21 de juny: 11.30 h: Esbart Sant Martí, de Barcelona amb la Cobla La Principal del
Llobregat, a l'Esplanada;17 h: "Trencats i seguits", Colla-Esbart "Continuïtat", de Torroella de Montgrí amb la Cobla La Principal de Terrassa, a l'Escenari; 18 h: Esbart Maragall, de Barcelona, a l'Esplanada.

Diumenge 22 de juny: 11.30 h: Esbart Gaudí, de Barcelona, a l'Escenari ;12.30 h: Presentació del llibre de Pompili Massa "Joan Comas i Vicens", editat per l'Agrupament d'Esbarts Dansaires,amb la col·laboració de Ballets de Catalunya i el grup De Soca-rel, a l'Escenari; 18 h: Esbart Dansaires Manresans, a l'Esplanada.