FolkAND, Andorra Folk Festival 2019

Divendres, 5 abril 2019
L’Esbart Laurèdia de Sant Julià de Lòria, col.labora en la primera edició de “FolkAND, Andorra Folk Festival”: un festival de dansa folklòrica Europea que tindrà lloc al nostre país del 13 al 15 d’abril de 2019.

 

Aquest esdeveniment és una iniciativa de tres alumnes de l’Escola Andorrana de Batxillerat i també dansaires del nostre cos de dansa jove, com a proposta del seu PAS (Projecte de Participació, Actuació i Servei). 
La seva feina consisteix en desenvolupar totes les tasques d’organització, promoció i comunicació per dur a terme aquest festival. 
La nostra entitat els hi dona suport, fent el seguiment i l’assessoria en tot el procés. 

 

Al FolkAND d’enguany està previst que hi participin un grup de Croàcia, un de Bulgària, el Grup de Folklore Casa de Portuga, l'Esbart Valls del Nord i l'Esbart Laurèdia,  així com la Gresca Gegantera d'Andorra la vella , els Castellers d'Andorra, els Bordegassos de Vilanova i la Batucada Tocate'ls. 

Programa

DISSABTE 13 D’ABRIL - SATURDAY APRIL 13th

17 h - Desfilada i actuacions a l’avinguda Meritxell, amb la Gresaca Gegantera d’Andorra la vella. Recorregut: sortida del carrer de la Unió fins a la plaça de la Rotonda.
18 h - Actuació amb els Castellers d’Andorra i els Bordegassos de Vilanova a la plaça de la Rotonda.
22 h - Actuació a l’Auditori Claror del Centre cultural i de congressos lauredià. Preu de l’entrada 5€, entrades a www.santjulia.ad/entrades o al mateix Centre cultural.

DIUMENGE 14 D’ABRIL - SUNDAY APRIL 14th

11 h - Desfilada i actuacions a l’avinguda Carlemany. Recorregut: sortida de la plaça Coprínceps fins al Centre Comercial Illa Carlemany.
12 h - Actuació a Illa Carlemany.