Homenatge als que volen anar a votar

Diumenge, 3 setembre 2017

A la darrera Assemblea General de Socis de l’Agrupament d’Esbarts Dansaires es va aprovar donar suport al Manifest pel Dret a Decidir. I Així ho vam fer.

Davant el referèndum del proper 1 d’octubre, volem fer un pas més. Donar el nostre suport a totes les persones que volen anar a votar.

El moment que està vivint el nostre país és força complex. I el 80% de la població només hi veu una solució: Que cadascú digui el que pensa. No volem que ningú ens imposi la independència, però tampoc volem que ningú ens imposi la dependència. Si Catalunya ha de ser independent o no, no ho pot decidir una norma, una llei, una clàusula (sovint interpretables). Ho ha de decidir la gent.

Un dels criteris que es va seguir durant la transició, del qual va sorgir l’actual Constitució deia: “Elevar a la categoría política de normal, lo que a nivel de calle es plenamente normal. (Adolfo Suárez)”

Si el carrer vol votar, les lleis s’hi hah d’adaptar.

Necessitem saber què pensem els catalans respecte de la independència. Per això cal que els catalans anem a votar en el proper referèndum. I per això volem animar i donar el nostre suport als que vulguin fer-ho.

Proposem una concentració a la plaça Anton Maria Claret de Sallent (al centre de Catalunya), el dia 30 de setembre a les 12h,  amb tot els dansaires de tots els esbarts en rotllanes concèntriques mirant en fora (a Catalunya) ballant el ball d’homenatge a tots els ciutadans que voldran anar a votar.

Fa dies que hi estem treballant, però no hem pogut acabar de concretar els detalls de la proposta.  Per això us demanem que us reserveu el matí de dissabte dia 30, al matí, i que esteu atents al correu i al butlletí “Punt Informatiu” per estar informats dels darrers detalls.

Consell de l’Agrupament d'Esbarts Dansaires