Homenatge a Jordi Núñez i Pallarola

Dijous, 28 abril 2022

En Jordi Núñez va dirigir, per primera vegada, una cobla acompanyant a un esbart el juny de 1960. El mestre Manel Oltra li va “passar” el bolo. Des de llavors i fins avui no ha parat de dirigir cobles per tal que els esbarts poguessim ballar.

Qui no ha ballat dirigit pel mestre Núñez!!!

Però la seva contribució als esbarts no només ha estat la de dirigir les cobles. Ha arranjat i instrumentat moltes danses, inclús ha composat algunes músiques per ser ballades pels esbarts. Marina, Les Gitanes de Rubí, el Mortitxol, el ball pla d’Alinyà... I no acabaríem.

Més de seixanta anys treballant i col·laborant amb els esbarts i pels esbarts!!! I sempre amb un somriure als llavis, sempre disposat a col·laborar i a facilitar la ballada.

És mereix un HOMENATGE. I ara té tot el sentit, quan encara està actiu.

I aquest homenatge serà el proper 11 de juny, a les 18h al Parc del Clot, de Barcelona.

Setze esbarts ballarem 9 de les danses instrumentades pel mestre Jordi Núñez. Aquella música que ell va arranjar o composar ens servirà per homenatjar-lo, dedicant-li les nostres danses.

Però volem que aquest homenatge sigui una FESTA.

  • Després de la ballada soparem tots plegats.
  • I després de sopar ballarem amb la Cobleta de la Copeta, amb en Marçal Ramon.

La ballada ja la tenim organitzada, ja sabem quins esbarts ballaran i quines danses farem. Alguns esbarts no han pogut venir perquè tenien ballades compromeses o perquè han ballat poc aquestes danses. Però tothom és convidat a la ballada i a la festa.

  • Per assistir a veure la ballada no cal fer res.
  • Per venir al sopar i a la festa posterior cal inscriure’s en aquest formulari i abonar el cost del sopar, 10€, al compte corrent ES41 3025 0030 7214 0000 7331 abans del 31 de maig.

Podeu fer la transferència individualment o tots els de l’esbart junts. En un cas indiqueu el vostre nom i en l’altre el nom de l’esbart.

Com veieu l’acte té dos al·licients: homenatjar al mestre Núñez i fer una gran trobada de balladors i balladores.

Esperem que puguem ser molts els que en trobem en aquesta diada.

Federació Agrupament d’Esbart Dansaires