III Premis Antoni Carné

Dilluns, 13 maig 2019

L'Ens de l'Associacionisme Cultural Català ens envia aquest comunicat:

Benvolguts membres de l’Ens,

Ja hem obert la convocatòria dels III Premis Antoni Carné, els guardons de l’Ens que volen prestigiar i premiar les persones o organitzacions que treballeu en la difusió de l’associacionisme i la cultura popular a Catalunya.

En aquesta tercera edició, presentem 6 tipologies de categories (per tant, una estrenem una de nova):

  • Premi BBVA a l'Entitat: a l’organització que hagi contribuït en la difusió de la xarxa associativa.
  • Premi Previsora General al Programa: a un programa d'activitat durant uns quants mesos entorn un eix temàtic.
  • Premi Arç Cooperativa a l'Activitat: a aquella iniciativa, sense continuïtat en el temps, que no superi els 10.000€ en pressupost.
  • Premi a la Iniciativa Innovadora: una categoria de nova creació que vol premiar les entitats que impulsen expressions artístiques contemporànies o bé aquelles que apliquen noves pràctiques en el funcionament associatiu (noves tecnològiques, col·laboració amb col·lectius amb perill d’exclusió social, etc.).
  • Premi Ens a la Persona: per reconèixer la tasca d’una persona que hagi contribuït a vehicular, potenciar i articular l’associacionisme.
  • Premi Tornaveu al Mitjà de Comunicació: reconeixement a un periodista, programa o mitjà que hagi contribuït a la difusió de les activitats i els valors de l’associacionisme cultural català.

Us adjuntem les bases dels premis. A més, podeu trobar tota la informació sobre els guardons a la secció “Premis” del nou web corporatiu de l'Ens.

A diferència de l’any passat, per facilitar i agilitzar tot el procés, les candidatures han d’omplir el corresponent formulari que trobareu al web, i enviar-ho al correu premis@ens.cat.  

Un Jurat, format tant per representats de l’Ens com per experts de reconeguda vàlua professional, serà l’encarregat d’escollir els guanyadors entre les candidatures rebudes. No obstant això, per a les dues darreres categories, el Jurat també podrà decidir directament la persona o mitjà de comunicació que mereixen el reconeixement.

La data i lloc de l’acte de lliurament s’anunciarà oportunament a la pàgina corporativa de l’Ens i també al Tornaveu.

Us agrairem la difusió de la convocatòria entre els vostres federats, i animem a tots i totes a presentar-vos-hi! El termini finalitza el 31 d’agost.


Atentament,

Equip de comunicació de l'Ens

www.ens.cat
info@ens.cat